Bel voor meer informatie +31 (0) 48 546 06 20(lokaal tarief) 06-82761790

Home > Weg met die slappe huid!

buikwandcorrectie ervaringen buikwand rectus diastase slappe huid strakke buik

Weg met die slappe huid!

Door Anke Kerkhof • 22 September 2014

Weg met die slappe huid, weer een strakke buik met een buikwandcorrectie.

Wat je ook doet, oneindig sporten, buikspieroefeningen, gezond slank eten, noem maar op. Soms kom je niet van die slappe huid af die je na de zwangerschap of na veel afvallen hebt overgehouden. In sommige gevallen heb je zelfs last van een Rectus Diastase waardoor de buikspieren ook niet meer optimaal werken en je zelfs last kunt hebben van je rug.

Een buikwandcorrectie kan in deze gevallen een oplossing zijn waardoor je weer een strakke buik krijgt en de buikspieren weer naar elkaar toe gebracht kunnen worden.

Afvallen

Een buikwandcorrectie is geen middel om af te vallen, bij overgewicht moet je eerst op een normaal gewicht komen alvorens je de operatie uit kunt laten voeren.

De behandeling

De operatie, die ongeveer twee uur in beslag neemt, wordt onder algehele narcose verricht. De arts zal tijdens de operatie de overtollige huid verwijderen, uw navel verplaatsen en zo nodig de buikspieren hechten. Het litteken komt laag in de onderbuik te liggen en rondom de navel. Na de operatie draagt u zo’n 6 weken een drukpak.

Na twee weken worden de hechtingen verwijderd. De eerste maanden kan de huid nog onnatuurlijk strak, stug of ‘doof ‘ aanvoelen, maar dat is heel normaal. In het begin zijn de littekens nog rood en soms wat verdikt, maar in de loop van de tijd worden ze vanzelf lichter en vlakker.

Lees hier meer ervaringen na een buikwandcorrectie.

buikwandcorrectie ervaringen buikwand rectus diastase slappe huid strakke buik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *