Bel voor meer informatie +31 (0) 48 546 06 20(lokaal tarief) 06-82761790

Home > Waarom worden de Franse vrouwen zo mooi oud? 8 tips!

botox cosmetische chrirurgie fillers franse vrouw huidverzorging laserontharing mooi oud worden parijs

Waarom worden de Franse vrouwen zo mooi oud? 8 tips!

Door Anke Kerkhof • 20 January 2015

Wat is het geheim van de Franse maar vooral Parijse vrouw?

Kijk naar bijvoorbeeld Isabelle Huppert, Catherine Deneuve en politicus Ségolène Royal, deze Franse vrouwen zien er prachtig en verzorgd uit. Wat is het geheim? De New York Times geeft 8 tips.

Mooi oud worden:

1. Aandacht en liefde voor jezelf worden beloond met een mooie uitstraling. Daarnaast niet bezuinigingen op goede haar- huid en verzorgingsproducten. Deze zijn essentieel.

2. Ga nooit onbeschermd de zon in! Dit zorgt voor rimpels, een uitgedroogde huid en het verhoogd het risico op huidkanker. Franse vrouwen leren al op tienerleeftijd dat ze zich altijd goed in moeten smeren tegen de zon.

3. Houd je gewicht constant. Als u 1 of 2 kilo aankomt, dan moet dit er meteen weer vanaf. Alleen zo kun je een goed figuur gehouden. Dit kan door, zoals veel Franse vrouwen doen, kleine porties te eten, veel te lopen en weinig alcohol te drinken.

4. Franse vrouwen houden erg van massage’s, gezichtsbehandelingen en het bezoeken van spa’s. In Frankrijk worden zelfs af en toe bezoeken van spa’s vergoed door de zorgverzekeraar als er een medische reden voor is zoals artritis.

5. Gebruik  niet te veel make-up. Zorg ervoor dat je er natuurlijk uitziet met een beetje oogschaduw, eyeliner, mascara en lipgloss.

6. Maak gebruik van cosmetische chirurgie. Franse vrouwen zullen niet snel een volledige facelift ondergaan maar gaan wel regelmatig naar de cosmetisch arts voor een beetje Botox of opvullende injecties. Deze behandelingen hebben als doel om er, zonder dat het opvalt, een beetje beter uit te zien.

7. Gebruik veel huidproducten, maar geen zeep. Zeep is te agressief voor de huid en droogt uit. Dit is niet nodig om schoon te worden geloven veel Franse vrouwen.

8. Ga elke 3 tot 4 weken naar de kapper en neem een natuurlijke haarkleur. Gebruik altijd een conditioner en spoel na met koud water. Haar op de rest van het lichaam wordt zorgvuldig weggewerkt, het liefst laat de Franse vrouw zich epileren of ondergaat laserontharing.

 

botox cosmetische chrirurgie fillers franse vrouw huidverzorging laserontharing mooi oud worden parijs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *