Bel voor meer informatie +31 (0) 48 546 06 20 (lokaal tarief)

06-82761790

Home > Waarom Bauland > Verzekerde zorg

Verzekerde zorg

 

Online afspraak maken

Of bel voor meer informatie

+31 (0) 48 546 06 20

Ieder jaar sluit Bauland Kliniek nieuwe contracten af met zorgverzekeraars. Ook dit jaar hebben wij weer een samenwerkingsverband met alle zorgverzekeraars.

Zo wordt bijvoorbeeld een borstverkleining en handchirurgie vrijwel altijd vergoed. Plastisch chirurgische behandelingen met een cosmetisch karakter worden bijna nooit vergoed, tenzij de behandeling een medische noodzaak heeft. Bij een aantal behandelingen is het lastig om te bepalen of een behandeling een medische noodzaak heeft, denk aan een oorcorrectie of een littekencorrectie. Het kan dus zijn dat de behandeling in deze gevallen de ene keer wel vergoed wordt en de andere keer niet. Onze specialisten kunnen goed bepalen of uw behandeling in aanmerking kan komen voor vergoeding.

Tevens kunnen wij u werk uit handen nemen door de aanvraag bij uw zorgverzekeraar te regelen, zorgt u zelf dan wel voor een verwijsbrief van uw huisarts en neem dit mee naar het eerste consult.

Wordt uw behandeling niet vergoed?

Bauland vermeldt in de prijslijst alle tarieven inclusief belasting, toeslagen en het gebruik van de Bauland voorzieningen. Direct duidelijke prijzen, zodat u in één oogopslag de totaalprijs van uw behandeling kunt zien. U kunt rekenen op een uitstekende verzorging, zonder onverwachte kosten.