Bel voor meer informatie +31 (0) 48 546 06 20 (lokaal tarief)

Home > Waarom Bauland > Partners van Bauland Kliniek

Partners van Bauland Kliniek

 

Online afspraak maken

Of bel voor meer informatie

+31 (0) 48 546 06 20

Bauland Bodyclinic werkt samen met een aantal partners op het gebied van gezondheid, beauty en zorg. Bekijk onze partners hieronder en neem een kijkje op hun webiste, wellicht kunnen zij voor u ook extra mogelijkheden bieden voor, tijdens of na uw behandeling bij Bauland.

DiaSana

Het diagnostisch centrum DiaSana is gespecialiseerd in röntgenscans. Als één van de weinige in de wereld heeft DiaSana de beschikking over een open MRI-scan. Dit betekent dat ook scans gemaakt kunnen worden van cliënten met claustrofobie of cliënten die vanwege hun omvang niet in een gesloten MRI-scan kunnen.


Restaurant Des Werelds

Restaurant Des Werelds heeft een menukaart samengesteld speciaal voor cliënten die overnachten. Dagelijks kan de cliënt kiezen uit drie soepen en twee heerlijke warme maaltijden. Restaurant Des Werelds biedt ook mogelijkheden voor bezoekers om een maaltijd te nuttigen.


Hotel Dormylle

Bauland Bodyclinic vormt samen met Hampshire Inn – Dormylle een uniek zorgcentrum. Zo kunnen bezoekers van cliënten in dit hotel overnachten. Ook kunnen cliënten de dag voordat ze worden opgenomen een overnachting boeken bij het inpandige hotel. Uitermate geschikt voor cliënten die ver moeten reizen. Hiervoor gelden gereduceerde tarieven. Informeer bij het hotel naar de mogelijkheden.


Wellnessboot

Op het terrein van Bauland Bodyclinic bevindt zich een uniek wellnesscomplex ‘de Wellnessboot’. Deze ware blikvanger is o.a. uitgerust met zeven verschillende sauna’s, een uitgebreide saunatuin aan het water, stoomcabines, verschillende heerlijke binnen- en buitenbaden, relaxruimtes, een zonnedek, kruidentempel, een uitgebreide rasul, een binnen- en buitenbar en een restaurant waar u zich culinair kunt laten verrassen. Daarnaast is er de mogelijkheid verschillende beautybehandelingen te ondergaan in de beautyafdeling.