Bel voor meer informatie +31 (0) 48 546 06 20 (lokaal tarief)

06-82761790

Home > Waarom Bauland

Waarom Bauland

 

Online afspraak maken

Of bel voor meer informatie

+31 (0) 48 546 06 20

 

Over ons

Welkom bij Bauland Kliniek! De enige kliniek in Nederland die volledig gespecialiseerd is in plastische chirurgie. Door de persoonlijke aandacht die wij aan al onze patiënten bieden hebben we de hoogste klanttevredenheid van Nederland in de wacht weten te slepen. Wij werken nauw samen met ziekenhuizen in onze regio en zorgverzekeraars. Hierdoor kunnen wij de meeste behandeling verzeker aan u aanbieden. Bij ons bent u in goede handen!

Elke behandeling wordt uitgevoerd door een zeer ervaren specialist. Onze specialisten hebben passie voor hun vak en zijn allen uitzonderlijk goed geschoold op het gebied van plastisch chirurgie. Het team bestaat uit betrokken doktersassistenten, goede therapeuten en kundige plastisch chirurgen die uw wensen altijd op de eerste plaats zetten. Alle tijd voor u nemen en goed luisteren naar uw wensen is heel erg belangrijk binnen Bauland Kliniek en is terug te vinden in onze drijfveren. Van het consult tot u laatste nazorg afspraak.. Wij staan voor u klaar!

U bent zo mooi als dat u zichzelf voelt en bij Bauland Kliniek helpen we u hier graag bij. Wij bieden u hoogwaardige kwaliteitszorg, de beste en allernieuwste behandelingen met de meest moderne apparatuur. Wij analyseren trends op het gebied van plastische chirurgie en passen deze in de praktijk toe waardoor we altijd een stapje voorlopen op de concurrentie.

 

Verzekerde zorg

Bauland Kliniek is een instelling voor Medisch Specialistische Zorg (IMSZ), een door de overheid toegelaten instelling. Dit houdt in dat de meeste behandelingen bij ons worden vergoed. Door zorgverzekeraars worden wij verkozen tot expertisecentrum voor borstherstellende operaties na borstkanker en hier zijn we heel trots op. Ook de andere behandelingen die Bauland Kliniek aanbiedt worden wekelijks door onze specialisten uitgevoerd met tevreden patiënten en positieve resultaten als gevolg.

Waarom Bauland Kliniek?

Bauland Kliniek vindt het belangrijk om altijd toegankelijk te zijn voor haar patiënten U kunt op elk gewenst moment bij ons binnen stappen of telefonisch contact met ons opnemen. Wij streven naar het bieden van de allerbeste zorg en werken iedere dag aan de verbetering van onze zorgkwaliteit. Ons team wijdt zich volledig aan het plastisch chirurgie vak en de zorg voor de patiënten.

Waarom Bauland

 

Kwaliteit

Als garantie dat Bauland Kliniek aan alle hoge en strengen eisen voldoet, hebben wij kwaliteitskeurmerken. Wij doen er namelijk alles aan om de hygiëne, veiligheid kwaliteitsprotocollen na te leven en naar een nieuw niveau te tillen. De controle wordt uitgevoerd door interne en externe kwaliteitscontroles door onder andere de KIWA. Wij meten graag in hoeverre onze behandeling u heeft geholpen ten aanzien van u klachten en/of ontevredenheid over uw lichaam of gezicht. U bent namelijk als patiënt heel waardevol voor ons. Wij stimuleren onze patiënten dan ook om hun mening te geven over onze kliniek en de behandeld arts. Dit alles met maar één einddoel: De beste, liefdevolle zorg te bieden en de hoogste klanttevredenheid van Nederland te behouden.