Bel voor meer informatie +31 (0) 48 546 06 20 (lokaal tarief)

Home > Waarom Bauland

Waarom Bauland

 

Online afspraak maken

Of bel voor meer informatie

+31 (0) 48 546 06 20

Bauland

Bauland Kliniek is de enige kliniek in Nederland die volledig gespecialiseerd is in plastische chirurgie. Wij werken nauw samen met ziekenhuizen in onze regio. Veel operaties worden bij ons vergoed door de zorgverzekeraars waar wij ieder jaar nieuwe contracten mee afsluiten. Bauland Kliniek is de kliniek met de hoogste klanttevredenheid van Nederland en dat hebben we aan u te danken. Wij zijn in het bezit van het ZKN Keurmerk welke vanuit de brancheorganisatie Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) wordt uitgereikt aan klinieken die met succes aan een groot aantal strenge eisen zijn getoetst.

Het team van Bauland Kliniek bestaat uit doktersassistenten, therapeuten en plastisch chirurgen met liefde voor het vak én de patiënt. Wij bieden u hoogwaardige kwaliteitszorg, de beste en allernieuwste behandelingen met de meest moderne apparatuur. Elke behandeling wordt uitgevoerd door zeer ervaren specialisten, die de tijd voor u nemen en luisteren naar wat u wilt.

Wij vinden jouw quality of life erg belangrijk. Die wordt bepaald door de balans tussen de verschillende elementen in je leven. Je bent zo mooi als je jezelf voelt. Maar als er iets is van binnen- of van buiten waar je jezelf aan stoort. Dan is dat waarschijnlijk erg belangrijk voor je en kan het je quality of life beïnvloeden. Wij helpen je graag om jouw quality of life te verbeteren. Onze specialisten staan van consult tot en met de nazorg voor je klaar.

Verzekerde zorg

Bauland Kliniek is een instelling voor Medisch Specialistische Zorg (IMSZ), een door de overheid toegelaten instelling. Dit betekent dat u voor verzekerde ingrepen als een borstverkleining en handchirurgie bij ons terecht kunt. Bauland Kliniek is gespecialiseerd in borstchirurgie, daarom worden wij door zorgverzekeraars aangeduid als expertisecentrum voor borstreconstructies na borstkanker. Ook behandelingen als een borstvergroting, een buikwandcorrectie, liposuctie, een schaamlipcorrectie en ooglidcorrecties worden wekelijks door onze specialisten uitgevoerd met positieve resultaten en zeer tevreden patiënten.

De beste specialisten

Binnen de Bauland Kliniek werkt een team van gerenommeerde specialisten. Plastisch Chirurgen,huidtherapeuten en andere persoonlijke begeleiders zoals internisten, een stoppen met roken coach, diëtisten en personal trainers.

Waarom kiezen voor Bauland Kliniek

Om u altijd de allerbeste zorg te kunnen bieden, werken wij als team iedere dag aan de verbetering van onze zorgkwaliteit. Van consult tijdens het spreekuur tot de behandeling en van nazorg tot eindcontrole. U bent bij ons op elk gewenst moment welkom om langs te komen of vragen te stellen over uw behandeling. Wij werken met geselecteerde specialisten uit de omliggende ziekenhuizen. Wij hebben een team  dat zich volledig wijdt aan het plastisch chirurgisch vak en de zorg voor onze patiënten.

Kwaliteit

Onze kwaliteitskeurmerken zijn voor ons en voor u een garantie dat wij aan alle hoge en strenge eisen voldoen. Achter de schermen werken wij aan zaken als hygiëne, veiligheid en kwaliteitsprotocollen. De toetsing op deze onderdelen vindt plaats door middel van interne en externe kwaliteitscontroles door onder andere de KIWA.

Bauland Kliniek streeft ernaar om steeds de beste kwaliteit te leveren. Daarom meten we de resultaten van alle behandelingen die bij ons worden uitgevoerd. Wij willen graag weten in hoeverre een ingreep geslaagd is. Zijn uw klachten verdwenen, bent u tevreden met het resultaat en is uw ‘quality of life’ verbeterd?

Het meest waardevol bent u voor ons als cliënt. U kunt altijd meehelpen aan het verbeteren van onze zorg. Dat doet u bijvoorbeeld door uw mening te geven over onze kliniek en de arts die u heeft behandeld. Het is onze ambitie om de beste, liefdevolle zorg te bieden en de hoogste klanttevredenheid van Nederland ieder jaar te behouden.

Veiligheid

Bauland Kliniek is in het bezit van het ZKN Keurmerk. Dit is het keurmerk dat vanuit de brancheorganisatie Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) wordt uitgereikt aan klinieken die met succes aan een groot aantal strenge eisen zijn getoetst.

Persoonlijke aandacht en zorg van topkwaliteit

Het ZKN Keurmerk is speciaal voor klinieken waar medisch specialistische zorg wordt aangeboden. Klinieken met het ZKN keurmerk staan garant voor zorg van topkwaliteit, waar persoonlijke aandacht voor patiënten is

en patiënten tevreden zijn. Uit een onderzoek van de Consumentenbond gepubliceerd in mei 2010 kwam het ZKN Keurmerk als beste keurmerk in de zorg uit de bus. Steeds meer Nederlanders kiezen voor een behandeling in een kliniek met keurmerk in plaats van een ziekenhuis. Privéklinieken en Zelfstandige Behandel Centra met een ZKN-keurmerk voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen en staan garant voor een optimale behandeling. Er is volop aandacht voor de mens achter de patiënt.

Samenwerkingen met ziekenhuizen en zorgverzekeraars

Ons onderscheidend vermogen creëren we ook door de partijen met wie wij samenwerken. Zo hebben wij samenwerkingsverbanden met het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis en het Radboud Universitair Medisch Centrum in Nijmegen. Daarnaast sluiten wij ieder jaar nieuwe contracten af en hebben wij samenwerkingen met alle zorgverzekeraars.

Waarom Bauland