Bel voor meer informatie +31 (0) 48 546 06 20 (lokaal tarief)

06-82761790

Home > Vrouwelijke vormen

Vrouwelijke vormen

plastische chirurgie Vrouwelijke vormen


Vrouwelijke vormen

Door Anouk • 16 March 2015

Steeds meer vrouwen leggen zich neer bij het feit dat ze vrouwelijke vormen hebben. Dat klinkt best gek, maar het hebben van vrouwelijke vormen werd rond het jaar 2000 niet zo geaccepteerd. Vrouwen lieten zich vaak en snel opereren als ze van het vet op hun buik of benen af wilden en keken niet naar de opties die bijvoorbeeld de sportschool ze kon bieden. Vrouwelijke, ronde vormen waren uit en een strak, smal en dun lichaam was het beeld dat vrouwen voor ogen hadden.

Nu, 2015, worden deze vormen weer geaccepteerd. De vraag van borstvergrotingen steeg sinds 2000 met 35% en het aantal bil implantaten werd alleen al in het afgelopen jaar verdubbeld van 942 tot 1863 (let wel op, dit zijn de cijfers van Amerika).

Vrouwen krijgen meer zelf vertrouwen met de aangeboren curves die daar bij horen en gaan op dit moment vaker naar de Plastisch Chirurg als zij een grotere billen of borstenpartij willen dan voor bijvoorbeeld een: Facelift, haartransplantatie of voor kin implantaten. Deze ingrepen zijn sinds 2000 gedaald.Wat wel toe is genomen is de Dermabrasie, een methode waarbij de bovenste laag van de huid wordt verwijderd. Deze behandeling werkt onder andere goed voor mensen met acne.

De behandeling die in populariteit het meest is gegroeid is die waar overtollige huid wordt weggehaald. Denk aan overtollige huid bij de armen of bij de buik. Niet te verwarren met de liposuctie, want deze is juist in populariteit verminderd. Men gaat eerst het sportschoolavontuur aan en als de kilo’s er door zelfdiscipline af zijn, komen ze wel naar de Plastisch Chirurg om de overtollige huid weg te laten halen.

Wat men denkt is dat er veel mensen zijn geïnspireerd door het programma Biggest Loser, waar tientallen Amerikanen gewicht verliezen op eigen kracht.Wat wellicht suggereert dat mensen hun lichaam meer en meer accepteren zoals het is of andere manieren vinden (zoals de sportschool) om de eerste stappen zelf te zetten.

Bron Artikel
Bron Foto

plastische chirurgie Vrouwelijke vormen