Bel voor meer informatie +31 (0) 48 546 06 20 (lokaal tarief)

Home > Specialisten

Specialisten

De specialisten

Onze specialisten zijn allen BIG geregistreerd. Alleen beroepsbeoefenaren die staan ingeschreven in het BIG-register mogen de (wettelijk beschermde) titel voeren die bij dat beroep behoord. Bij Bauland Kliniek bent u verzekerd van een uiterst deskundige arts die u onderzoekt, eerlijk adviseert en duidelijke voorlichting geeft. Zo kunnen zij samen met u een plan opstellen dat past bij uw wensen en uw lichaam. Al onze plastische chirurgen zijn o.a. aangesloten bij de NVPC (Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie). Wilt u nader kennis maken met ons team van plastisch chirurgen, anesthesiologen en cosmetisch arts bekijkt u dan eens de onderstaande CV's.

Online afspraak maken

Of bel voor meer informatie

+31 (0) 48 546 06 20

Plastisch chirurg Dr. Stijn Bauland

In 2001 voltooide Stijn Bauland (1966) zijn opleiding tot plastisch chirurg in Nijmegen. Zijn bijzonder aandachtsgebied is de chirurgie van de borst. Naast zijn werk als plastisch chirurg is hij medisch directeur van Bauland Kliniek en is hij mede verantwoordelijk voor de inhoud van de Quality of Life programmas binnen Bauland Kliniek en Fitland. In 2014 is hij gepromoveerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen op het gebied van goedaardige aangeboren bloedvattumoren.


Plastisch chirurg Dr. Esther Bodde

Esther Bodde (1975) volgde haar opleiding tot plastisch chirurg in Nijmegen en Eindhoven. Tevens heeft zij de doctorstitel met een promotie aan de Radboud Universiteit Nijmegen op het gebied van synthetische botvervangers. U kunt bij haar terecht voor alle algemeen plastisch chirurgische ingrepen, met speciale aandacht voor liposuctie en borstchirurgie.


Plastisch Chirurg Dr. Oliver Kloeters

Oliver Kloeters (1973) heeft geneeskunde aan de Universiteit Heidelberg/Duitsland gestudeerd en voltooide zijn opleiding tot Plastisch Chirurg in Heidelberg, Ludwigshafen, Chicago en New York. Hij is gepromoveerd aan de Universiteit Heidelberg op het gebied van stamcellen uit vetweefsel.
Dr. Kloeters hoofdaandachtsgebieden zijn met name esthetische operaties van het aangezicht zoals facelifts, boven- en onderooglid correcties, lipofilling en cosmetische borstchirurgie. Dr. Kloeters is auteur van meer dan 40 wetenschappelijke publicaties en hoofdstukken in medische boeken en geeft regelmatig presentaties op internationale congressen.


Drs. Roel Fresow

Roel Fresow (1968) doorliep meerdere stages bij gerenommeerde plastisch chirurgen in Miami en New York, voordat hij in 2003 zijn opleiding tot plastisch chirurg voltooide aan het academisch ziekenhuis Maastricht. In de loop der jaren heeft hij zich ontwikkeld tot een ware specialist op het gebied van borstcorrecties. Daarnaast focust hij zich vooral op de kleine handchirurgie en de verwijdering van huidafwijkingen in complexe gebieden, zoals het gezicht.