Bel voor meer informatie +31 (0) 48 546 06 20 (lokaal tarief)

06-82761790

Home > Specialisten

Specialisten

Onze specialisten zijn allemaal BIG-geregistreerd. Alleen beroepsbeoefenaren die staan ingeschreven in het BIG-register mogen de (wettelijk beschermde) titel voeren die bij dat beroep behoord. Bij Bauland Kliniek bent u verzekerd van een uiterst deskundige arts of chirurg die u onderzoekt, eerlijk adviseert en duidelijke voorlichting geeft. Zo kunnen zij samen met u een plan opstellen dat past bij uw wensen en uw lichaam. Al onze plastische chirurgen zijn o.a. aangesloten bij de NVPC (Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie). Wilt u kennis maken met ons team van plastisch chirurgen, anesthesiologen en cosmetisch artsen? Bekijkt u dan eens de onderstaande CV's.

Online afspraak maken

Of bel voor meer informatie

+31 (0) 48 546 06 20

Plastisch chirurg Dr. Stijn Bauland

In 2001 voltooide Stijn Bauland (1966) zijn opleiding tot plastisch chirurg in Nijmegen. Zijn bijzonder aandachtsgebied is de chirurgie van de borst. Naast zijn werk als plastisch chirurg is hij medisch directeur van Bauland Kliniek. In 2014 is hij gepromoveerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen op het gebied van goedaardige aangeboren bloedvattumoren.


Plastisch chirurg Dr. Esther Bodde

Esther Bodde (1975) volgde haar opleiding tot plastisch chirurg in Nijmegen en Eindhoven. Tevens heeft zij de doctorstitel met een promotie aan de Radboud Universiteit Nijmegen op het gebied van synthetische botvervangers. U kunt bij haar terecht voor alle algemeen plastisch chirurgische ingrepen, met speciale aandacht voor liposuctie en borstchirurgie.


Plastisch Chirurg Drs. Roel Fresow

Roel Fresow (1968) doorliep meerdere stages bij gerenommeerde plastisch chirurgen in Miami en New York, voordat hij in 2003 zijn opleiding tot plastisch chirurg voltooide aan het academisch ziekenhuis Maastricht. In de loop der jaren heeft hij zich ontwikkeld tot een ware specialist op het gebied van borstcorrecties. Daarnaast focust hij zich vooral op de kleine handchirurgie en de verwijdering van huidafwijkingen in complexe gebieden, zoals het gezicht.


Plastisch Chirurg Dr. Iris Debats

Iris Debats studeerde geneeskunde aan de universiteit van Maastricht. Na haar studie werd zij opgeleid tot plastisch chirurg in Maastricht en Heerlen (azM en Atrium MC). Tijdens haar opleiding besteedde zij ook veel tijd aan wetenschappelijk werk en promoveerde in oktober 2011 op het gebied van wondgenezing. Na haar opleiding heeft zij het Nationale Hand en Pols Fellowship gevolgd (Rotterdam). Vanaf 2012 t/m 2017 is zij werkzaam geweest in Heerlen en betrokken bij borstreconstructies, algemene plastische en handchirurgie.


Plastisch Chirurg Dr. Steven Klein

Vastberaden Plastisch & Reconstructief Chirurg te worden, was de studie geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam voor Steven Klein de eerste stap, om zijn doel te bereiken. Al vroeg participeerde hij aan wetenschappelijke studies, die uiteindelijk de basis vormden voor zijn promotieonderzoek. Tijdens zijn specialisatie tot Plastisch Chirurg aan het Universitair Medisch Centrum Groningen onder professor dr. Werker werd hij in de gelegenheid gesteld, zijn interesse in de esthetische chirurgie tijdens stages en cursussen in binnen- en buitenland te verdiepen. De leermeesters waren onder anderen prof. dr. van der Lei (Groningen), dr. Richter (Duitsland), dr. Aly (VS) en dr. Pascal (Frankrijk).


Plastisch Chirurg Oliver Kloeters

Dr. Kloeters, plastisch chirurg bij Bauland Kliniek, studeerde geneeskunde aan de Universiteit Heidelbrug in Duitsland en vervolgens in New York. Tijdens deze studieperiode is hij opgeleid tot plastisch chirurg en handchirurg in één van de grootste Europese centra voor plastische chirurgie in Duitsland. Na deze ervaring opgedaan te hebben is hij zes jaar werkzaam geweest bij het Radboud UMC in Nijmegen.


Plastisch Chirurg Xander Bakker

Sinds 2005 is Xander Bakker plastisch chirurg. Na zijn opleiding, die hij voltooide in Nijmegen, heeft hij bijna 12 jaar gewerkt als allround plastisch chirurg in de maatschap Twente. Hij heeft zich toegelegd op gelaatscorrecties (waaronder facelifts en neuscorrecties) en borstcorrecties.