Bel voor meer informatie +31 (0) 48 546 06 20 (lokaal tarief)

06-82761790

Home > Bauland Kliniek Regionaal Borstencentrum

Bauland Kliniek Regionaal Borstencentrum

Bauland Kliniek borstlift borstreconstructie borstvergroting borstverkleining


Bauland Kliniek Regionaal Borstencentrum

Door sanavisie • 11 August 2014

Bauland Kliniek Regionaal Borstencentrum is gevestigd binnen Bauland Kliniek in Mill en wordt ondersteund door de hoogwaardige specialisten Drs. Daniëlle Derks en Drs. Stijn Bauland. Met onze o.a. duizendste borstverkleining dit jaar en het uitvoeren van meer dan 300 borstcorrecties per jaar, mogen wij ons nu een echte specialist noemen van borstchirurgie. Daarnaast streeft Bauland Kliniek er naar om de kwaliteit van het leven (“Quality of Life”) te verhogen. Lees hieronder hoe een borstcorrectie daaraan kan bijdragen.

Één op de drie vrouwen in Nederland is niet tevreden met de vorm en grootte van haar borsten.

Borsten worden voor een groot gedeelte erfelijk bepaald. Sommige vrouwen zijn gezegend met mooie volle borsten terwijl anderen vrouwen lichamelijke klachten en psychische hinder ondervinden van té grote of té kleine borsten. Ook een borstamputatie of borstbesparende operatie heeft vaak een grote impact op hoe een vrouw zich voelt over haar borsten. Een borstcorrectie kan uitkomst bieden, al deze ongemakken verhelpen en daarmee de “Quality of Life” verhogen.

Waar een ziekenhuis of gewone kliniek ophoudt, gaat Bauland Kliniek door. Wij bieden onze patiënten de hoogste kwaliteit door:

  • korte wachttijden
  • persoonlijke benadering
  • uitgebreid de tijd te nemen
  • een comfortabele en luxe omgeving
  • uitsluitend gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige materialen
  • all-inclusive verblijf op privékamer
  • goede nazorg
  • ook verzekerde zorg
  • hoogwaardige specialisten die beschikken over de nieuwste operatietechnieken
  • 24 uur per dag bereikbaar in geval van nood.

Ook zult u Bauland Kliniek tevreden verlaten aangezien wij de hoogste klanttevredenheid hebben van de Nederlandse klinieken. Ervaringen van onze patiënten kunt u lezen op onze eigen website of op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot.

Lees hier de ervaring van een van onze patiënten:
“Mijn ervaring met Bauland Kliniek is in 1 woord fantastisch. Medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Geen vraag is te veel! Er wordt goed naar je verhaal geluisterd en met je meegedacht. Je bent bij Bauland Kliniek geen nummer! Ik kan Bauland Kliniek dan ook aan iedereen aanbevelen!”

Naast Mill bent u ook in Helmond en Sittard welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek. De operaties vinden echter altijd plaats in onze kliniek in Mill.

Wij zijn tevens aangesloten bij de grootste zorgverzekeraars van Nederland waardoor bij ons borstverkleiningen en borstreconstructies vergoed worden. Andere borstcorrecties zijn al mogelijk vanaf €2.950,-.

Wilt u iets kwijt of Heeft u nog vragen? Stel ze hieronder of neem contact met ons op via 0485 460 620 of info@sanavisie.nl. Of meld je hier aan voor de speciale informatieavond.

Bauland Kliniek borstlift borstreconstructie borstvergroting borstverkleining