Bel voor meer informatie +31 (0) 48 546 06 20 (lokaal tarief)

06-82761790

Home > Prijslijst

Prijslijst

Online afspraak maken

Of bel voor meer informatie

+31 (0) 48 546 06 20

Bauland Kliniek vermeldt in de prijslijst alle tarieven inclusief belasting, toeslagen en het gebruik van de Bauland Kliniek voorzieningen. Direct duidelijke prijzen, zodat u in één oogopslag de totaalprijs van uw behandeling kunt zien. U kunt rekenen op een uitstekende verzorging, zonder onverwachte kosten!

Voor het openen van een pdf bestand moet het programma Adobe Reader op uw computer zijn geïnstalleerd. U kunt hier klikken om het programma gratis te downloaden.

Passantentarieven

De overheid wil voor een klein deel van de verzekerde zorg (het zogenaamde B-segment), vrije onderhandelingen tussen zorgaanbieder en zorgverzekeraar. In het geval er geen overeenkomst tussen aanbieder en verzekeraar ontstaat mag de aanbieder, in dit geval dus Bauland Kliniek, zelf de tarieven vaststellen: de passantentarieven. Zie hiervoor de (verplichte) publicatie van deze tarieven van 2014 en 2015 hier. Let wel: het betreft alleen het B-segment.

Postoperatieve medicatie

Bauland Kliniek zal u, indien voorgeschreven, voor de eerste 24 uur aan postoperatieve medicatie verstrekken. Het is wettelijk niet meer toegestaan dat zorginstellingen medicatie verstrekken voor een periode langer dan 24 uur na de operatie. U krijgt een recept mee voor uw apotheek voor de medicatie na de eerste 24 uur. De medicatie die u nodig heeft na de eerste 24 uur is niet inbegrepen bij de bovengenoemde prijzen maar wordt soms wel vergoed door uw zorgverzekering. Let op: per 1/1/2013 dient u rekening te houden met een eigen risico van minimaal € 360,- per jaar. Vergoeding is afhankelijk van de hoogte van uw eigen risico bedrag. Informeer dit bij uw eigen zorgverzekeraar.