Bel voor meer informatie +31 (0) 48 546 06 20(lokaal tarief) 06-82761790

Home > Pijnstilling op maat bij Bauland Kliniek

Pijnstilling op maat bij Bauland Kliniek

Door Norbert Baak • 20 November 2014

Bij Bauland Kliniek stellen we hoge eisen aan de pijnstilling, ook wel anesthesie genoemd.

Uw ingreep zal plaatsvinden onder algehele verdoving (anesthesie) / spinaal / plexus / lokaal.

Bauland Kliniek wordt ondersteund door anesthesiologen die werken volgens de nieuwste inzichten ontwikkelingen op het gebied van anesthesie. Tijdens het Pre-Operatief Spreekuur zal de anesthesioloog met u een behandelplan op maat maken, passend bij de ingreep die u ondergaat. De anesthesioloog zal u tijdens dit spreekuur uitgebreid informeren hierover.

Pijnstilling op maat

Bauland Kliniek werkt met de nieuwste methodes van pijnbestrijding.

U start al direct vóór de behandeling met pijnmedicatie. Afhankelijk van uw ingreep krijgt u een specifiek en uitgebalanceerd pakket van pijnmedicatie.
Hierdoor heeft u vlak na de ingreep, maar ook de dagen daarna, zo min mogelijk hinder of pijnklachten. Dit medicatiepakket is natuurlijk bij de behandelprijs inbegrepen.

Tevens wordt er, naast dit medicatiepakket, tijdens de operatie lokale verdoving achtergelaten. Beide manieren zijn erop gericht om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.

Herstel na de ingreep.

Wanneer u bijkomt na de ingreep uit de algehele anesthesie (narcose) kunt u zich slap en moe voelen.
De reacties op de algehele anesthesie verschillen per individu. Bauland Kliniek past al jaren een uitgebalanceerde en beproefde methode van anesthesie toe.

Deze unieke combinatie van middelen zorgen ervoor dat de kans op misselijkheid tot een minimum wordt beperkt. Tevens zorgt de pijnstilling op maat  ervoor dat eventuele pijn optimaal behandeld wordt, waardoor we het voor u zo comfortabel mogelijk maken.
Vanaf het moment dat u de kliniek binnenkomt, tot het moment waarop u de kliniek verlaat, wordt u begeleid door een verpleegkundige, de anesthesioloog en de chirurg.

Angst voor narcose

Een operatie of ingreep kan erg spannend zijn. Dat vindt iedereen en daar is niets raars aan! Bij sommige mensen kan deze spanning echter over slaan in een angst voor narcose.

Dit weerhoudt sommige mensen ervan om een operatie of ingreep te ondergaan. Bij Bauland Kliniek zijn we gespecialiseerd in het begeleiden van patiënten die angstig zijn en hebben hier speciale maatregelen voor getroffen.

Lees hier het blog speciaal geschreven over dit onderwerp. 

 Meer informatie?

Wil je meer informatie over pijnstilling bij Bauland Kliniek? Maak dan een afspraak op ons spreekuur via (0485) 460620 of vul ons contactenformulier in.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *