Bel voor meer informatie +31 (0) 48 546 06 20 (lokaal tarief)

Home > Nieuws artikelen > Verpleegkundige gezocht

Verpleegkundige gezocht

25 augustus 2017

Verpleegkundige gezocht!

De vacature
Per direct is er behoefte aan 24-32 uur postoperatieve verpleegkundige zorg. Onze voorkeur gaat uit naar twee verpleegkundigen voor ieder 12-24 uur.

De kliniek
Bauland Kliniek en Faceland exploiteren een modern OK-complex in Mill (NB). Dit complex is gebouwd in 2012, omvat twee volledig uitgeruste operatiekamers, één behandelkamer, een holding/recovery met zeven bedden en een dagbehandelingsruimte. De kliniek is volledig toegelegd op plastische chirurgie.
Het OK-complex wordt jaarlijks gecertificeerd door ZKN en is recent gevisiteerd door de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie.
Bauland Kliniek heeft al jaren de hoogste klanttevredenheid van bij ZKN aangesloten klinieken. Faceland is de snelst groeiende aanbieder van cosmetische chirurgie.

Het team
We zijn een compact en gedreven team. Je werkt nauw samen met recoveryverpleegkundigen en gastvrouwen. Er is een team van zes plastisch chirurgen. We werken samen met de afdeling anesthesiologie en plastische chirurgie van het Radoudumc.

De werkzaamheden
Samen met gastvrouwen en recoveryverpleegkundigen ben je verantwoordelijk voor het postoperatieve traject in de kliniek. Het overgrote deel van de behandelingen gebeurt in dagbehandeling, incidenteel blijven patiënten echter overnachten.

Jouw mindset
Je bent lief en je hebt haar op je tanden. Je hebt ogen in je achterhoofd en je hebt ‘het’ in de vingers. Je vindt ziekenhuizen prima, maar je hebt meer met klinieken. Je bent een persoonlijkheid, maar je vindt het look euk om anderen in het spotlicht te zetten.

De arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en volgens CAO ZKN.

Spreekt deze vacature je aan en ben je een BIG geregistreerde verpleegkundige, neem dan contact op met Stijn Bauland (plastisch chirurg) of Ingrid Cornelissen (teamleider ok & recovery) via het onderstaande emailadres: i.cornelissen@baulandkliniek.nl