Bel voor meer informatie +31 (0) 48 546 06 20 (lokaal tarief)

06-82761790

Home > Nieuws artikelen > Naamswijziging: Sanavisie Bodyclinic wordt Bauland Kliniek

Naamswijziging: Sanavisie Bodyclinic wordt Bauland Kliniek

6 maart 2017

Naamswijziging

Vanaf 6 maart 2017 gaan wij verder onder een nieuwe naam. We nemen afscheid van Sanavisie Bodyclinic en gaan verder onder de naam Bauland Kliniek. Wij werken als kliniek nauw samen met onder andere het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis, het Radboudumc en Faceland. We merken binnen deze samenwerkingen dat de namen Sanavisie en ViaSana te veel verwarring in de hand werken.

Hoewel er naast onze plastisch chirurg Stijn Bauland inmiddels vier andere plastisch chirurgen bij Bauland Kliniek werken wijst een enquête uit dat patiënten Bauland Kliniek de beste naam vinden.

Wat gaat er veranderen?

Behalve de naamswijziging van Sanavisie Bodyclinic naar Bauland Kliniek gaan ook onze prijzen veranderen. Wij werken al jaren onder het motto ‘ Met liefde voor het vak en de patiënt’ en dat uit zich vanaf nu óók in onze prijzen. Wanneer je op alle vlakken goed wilt zorgen voor de patiënt, dan horen daar ook liefdevolle prijzen bij.

Wat blijft hetzelfde?

Wij blijven werken met hetzelfde gespecialiseerde en zorgzame personeel. De spreekuren en operaties blijven plaatsvinden bij ons pand in Mill.

Wij proberen op verschillende manieren een onderscheidend vermogen te creëren als kliniek. Dit doen wij onder andere door de samenwerkingsverbanden met ziekenhuizen en de zorgverzekeraars. Daarnaast proberen wij het taboe op de plastische chirurgie al jaren bespreekbaar te maken. Je bent zo mooi als je jezelf voelt. Maar wanneer er van binnen- of van buiten iets is waar je jezelf aan stoort, dan is het belangrijk dat er een optie is om daar iets aan te doen. Wij doen alles met liefde voor onze patiënten en daarmee willen we ervoor zorgen dat iedereen de beste versie van zichzelf kan worden.

Vragen en informatie

Heeft u vragen over de naamswijziging, suggesties, wilt u meer informatie of wilt u bij ons langskomen op het spreekuur? Bel dan naar +31 (0) 485460620 of mail info@baulandkliniek.nl.