Bel voor meer informatie +31 (0) 48 546 06 20 (lokaal tarief)

Home > Nieuws artikelen > GEZOCHT Per direct: vacature voor anesthesiemedewerker plastische chirurgie 24-32 uur

GEZOCHT Per direct: vacature voor anesthesiemedewerker plastische chirurgie 24-32 uur

27 juni 2017

Anhesthesiemedewerker

Ben jij anesthesiemedewerker en wil je graag in een OK-complex werken met een gezonde dynamiek, een prettige werksfeer en heb je affiniteit met plastische chirurgie? Dan hebben wij een hele gave baan voor jou! Ben jij op zoek naar een uitdaging, gediplomeerd anesthesiemedewerker en is zelfstandig werken geen probleem voor jou? Dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek.

Bauland Kliniek is een kliniek voor plastische chirurgie waar zowel verzekerde als niet verzekerde zorg behandelingen worden uitgevoerd. Bauland Kliniek en Faceland exploiteren een modern OK-complex in Mill (NB). Het OK-complex bestaat uit een holding voor dagbehandeling, twee operatiekamers en een recovery met 7 bedden. Op het complex zijn naast plastisch chirurgen, cosmetisch artsen, recovery verpleegkundigen, physician assistants, anesthesiemedewerkers, doktersassistenten en afdelingsassistenten werkzaam. Het OK-complex wordt jaarlijks gecertificeerd door ZKN en is recent gevisiteerd door de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie. Bauland Kliniek heeft al een aantal jaar op rij de hoogste klanttevredenheid Nederlandse Klinieken en staat voor een sterke verbinding met de patiënt.

We zijn een compact en gedreven team. Je zult te maken krijgen met zeer ervaren anesthesiologen uit het Radboudumc, kundige plastisch chirurgen, een gedreven management, mondige collega’s en zeer dankbare patiënten. Patiëntenzorg omvat ingrepen, behandelingen en anesthesiologische technieken (algehele narcose, regionale anesthesie).

De Functie
Als anesthesiemedewerker ben je verantwoordelijk voor begeleiding en bewaking van de patiënt tijdens anesthesie en assisteer je de anesthesioloog. We zijn op zoek naar een collega voor 24 tot 32 uur per week. De werkuren zijn van 07.30 tot 16.00 uur. Flexibiliteit in werkdagen/uren is gewenst.

Functie-eisen

– Gediplomeerd anesthesiemedewerker en enige jaren werkervaring.
– Affiniteit met plastische en cosmetische chirurgie.
– Uitstekende communicatieve chirurgie.
– Daadkracht en resultaatgerichte instelling.
– Ervaring op holding of recovery spreekt in je voordeel.
– Flexibiliteit in ruilen van werkdagen.
– Zelfstandigheid.

Bauland Kliniek en Faceland bieden
Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een ambitieuze organisatie met ruimte voor eigen initiatief, ideeën en creativiteit. Een prettige werkomgeving met enthousiaste en gedreven collega’s.
Uiteraard bieden wij een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket.

Solliciteren of meer weten
Per direct is er een vacature. Sollicitaties kun je richten aan Stijn Bauland, medisch directeur: bauland@faceland.nl

Bauland Kliniek & Faceland
Hoogveldseweg 1
5451AB
Mill