Bel voor meer informatie +31 (0) 48 546 06 20 (lokaal tarief)

06-82761790

Home > Nieuws artikelen > Faceland Mill is een feit!

Faceland Mill is een feit!

6 June 2017

Het is je misschien niet onopgemerkt gebleven: naast onze naamsverandering waarin Sanavisie Bodyclinic, Bauland Kliniek is geworden, zijn ook Faceland en Med-X in ons pand aan de Hoogveldseweg 7 in Mill te vinden. Vanaf 20 juni ben je van harte welkom voor injectables behandelingen van Faceland. Dit betekent dat het vanaf medio juni weer mogelijk is om een afspraak te maken voor Botox en fillers in Mill.

De prijzen
Faceland heeft zeer gunstige prijzen voor Botox en fillers. Voor één zone Botuline Toxine betaal je slechts €69,-. De prijzen voor een 0,5 ml filler beginnen al vanaf €199,-. Faceland werkt uitsluitend met de meest kwalitatieve (A-merk) producten en alle artsen zijn getraind en BIG-geregistreerd. Daarnaast geven zij een feestelijke korting om de opening te vieren.

Afspraak maken
Wil jij gebruik maken van deze actie of alvast kennis maken met de Faceland arts? Boek dan een afspraak. Dit kan door te bellen naar één van de Faceland telefoonnummers op de website, of door een online boeking te maken via mindbody.