Bel voor meer informatie +31 (0) 48 546 06 20(lokaal tarief) 06-82761790

Home > Naamswijziging: Sanavisie Bodyclinic wordt Bauland Kliniek

Bauland Kliniek kliniek naamswijziging nieuwe naam

Naamswijziging: Sanavisie Bodyclinic wordt Bauland Kliniek

Door beheerder • 6 March 2017

Naamswijziging

Vanaf 6 maart 2017 gaan wij verder onder een nieuwe naam. We nemen afscheid van Sanavisie Bodyclinic en gaan verder onder de naam Bauland Kliniek. Wij werken als kliniek nauw samen met onder andere het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis, het Radboudumc en Faceland. We merken binnen deze samenwerkingen dat de namen Sanavisie en ViaSana te veel verwarring in de hand werken.

Ons blog

Wordt alleen nog maar leuker! Wij proberen jullie wekelijks van nieuwe artikelen te voorzien op ons blog. Van wetenschappelijk bewezen feitjes tot tips om tot rust te komen, kledingtips voor elk figuur, beautytips, tips om gezond te eten, maar we schrijven óók graag over onderwerpen (die bij Bauland Kliniek passen) en waar JIJ graag meer over wilt weten. Heb je ideeën of suggesties? Dan mag je die altijd naar ons mailen: info@baulandkliniek.nl. Lijkt het je nou leuk om voor ons te schrijven? Ben jij expert op het gebied van make-up, stylingadvies, sporten, gezond eten of in een onderwerp dat aansluit bij onze doelgroep dan vinden we dat erg tof! Wij staan open voor samenwerkingen en nieuwe ideeën.

Nog een voordeel aan ons nieuwe blog: je vindt alle informatie voortaan op een website. De nieuwste artikelen komen gewoon onder het menu-item ‘blog’ op onze website te staan!

De kliniek

Wat gaat er veranderen?

Behalve de naamswijziging van Sanavisie Bodyclinic naar Bauland Kliniek gaan ook onze prijzen veranderen. Wij werken al jaren onder het motto ‘ Met liefde voor het vak en de patiënt’ en dat uit zich vanaf nu óók in onze prijzen. Wanneer je op alle vlakken goed wilt zorgen voor de patiënt, dan horen daar ook liefdevolle prijzen bij.

Wat blijft hetzelfde?

Wij blijven werken met hetzelfde gespecialiseerde en zorgzame personeel. De spreekuren en operaties blijven plaatsvinden bij ons pand in Mill.

Wij proberen op verschillende manieren een onderscheidend vermogen te creëren als kliniek. Dit doen wij onder andere door de samenwerkingsverbanden met ziekenhuizen en de zorgverzekeraars. Daarnaast proberen wij het taboe op de plastische chirurgie al jaren bespreekbaar te maken. Je bent zo mooi als je jezelf voelt. Maar wanneer er van binnen- of van buiten iets is waar je jezelf aan stoort, dan is het belangrijk dat er een optie is om daar iets aan te doen. Wij doen alles met liefde voor onze patiënten en daarmee willen we ervoor zorgen dat iedereen de beste versie van zichzelf kan worden.

Vragen en informatie

Heeft u vragen over de naamswijziging, suggesties, wilt u meer informatie of wilt u bij ons langskomen op het spreekuur? Bel dan naar +31 (0) 485460620 of mail info@baulandkliniek.nl.

 

 

 

 

 

Bauland Kliniek kliniek naamswijziging nieuwe naam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *