Bel voor meer informatie +31 (0) 48 546 06 20(lokaal tarief) 06-82761790

Home > Kliniekervaringen en Bauland

Bauland Kliniek Beoordeling Betrouwbaar ervaring Hoogste klanttevredenheid Veilig

Kliniekervaringen en Bauland

Door sanavisie • 11 March 2019

Voorheen konden reviews van onze kliniek te zien zijn op Trustpilot, maar tegenwoordig zul je Kliniekervaringen voorbij zien komen in onze uitingen. Hierbij even in het kort uitgelegd wat Kliniekervaringen nu precies is en waarom het voor ons en jullie zo belangrijk is!

Kliniekervaringen is een informatief platform voor cosmetische zorg en plastische chirurgie met informatie over behandelingen die klinieken aanbieden. Daarnaast is het een platform waar mensen ons kunnen “beoordelen”. Patiënten kunnen de behandeling die zij zijn ondergaan beoordelen met een cijfer (1 t/m 10). In deze review kunnen zij ook aangeven door welke specialist zij zijn geholpen.

Op dit moment hebben wij 225 beoordelingen en is ons gemiddelde een 8.9.

  • Telefonische bereikbaarheid -> 8,5
  • Klantvriendelijkheid -> 8,9
  • Het consultgesprek -> 8,8
  • Deskundigheid medische staf -> 8,8
  • De behandeling -> 8,9
  • Persoonlijke service -> 8,8

Bovenstaande punten zijn heel relevant voor ons. Om ons werk goed te kunnen doen en om ons te blijven verbeteren, hebben wij feedback nodig van onze klanten. Aan de andere kant is Kliniekervaringen ook voor u, als potentiële klant van Bauland Kliniek, zeer belangrijk. Op Kliniekervaringen kunt u in één oogopslag zien bij wat voor soort kliniek u terecht komt en welke specialist u het meeste aanspreekt. Alle reviews zijn geverifieerd en door echte klanten geschreven. U bent er dus van verzekerd dat de informatie die op Kliniekervaringen staat echt en betrouwbaar is.

Door het gebruik van een Kliniekervaringen-pagina stellen wij ons kwetsbaar op. Iedereen kan een beoordeling achter laten en iedereen kan het zien. Wij durven dit risico te nemen omdat wij overtuigd zijn van onze kwaliteiten. De hoogste klanttevredenheid van Nederlandse klinieken, die wij onlangs hebben ontvangen, is daar alleen maar weer een bevestiging van.

Zie hieronder een aantal van onze Kliniekervaringen-beoordelingen.

Bauland Kliniek Beoordeling Betrouwbaar ervaring Hoogste klanttevredenheid Veilig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *