Bel voor meer informatie +31 (0) 48 546 06 20(lokaal tarief) 06-82761790

Home > Tissue expander

Ervaringen van Tissue expander

Kies een behandeling en bekijk de ervaringen die onze patiënten met Bauland hebben.

Anoniem

De 1e stap was lastig, maar dr. Bauland stelt je meteen gerust, net zoals de assistentes. Ze nemen alle tijd voor je. Ik kan geen…

De 1e stap was lastig, maar dr. Bauland stelt je meteen gerust, net zoals de assistentes. Ze nemen alle tijd voor je.
Ik kan geen verkeerd woord over het personeel zeggen, ook in Viasana zijn ze even vriendelijk en behulpzaam. Echt een warm bedje!

Lees verder Inklappen

Mevrouw Brands

Al geruime tijd had ik last van trigger fingers, in beide handen.Mijn rechterhand heb ik een jaar geleden laten opereren in een ander ziekenhuis.De genezing…

Al geruime tijd had ik last van trigger fingers, in beide handen.Mijn rechterhand heb ik een jaar geleden laten opereren in een ander ziekenhuis.De genezing duurde erg lang, veel pijn in het begin, en er was een fysiotherapeut voor nodig om de hand weer normaal te kunnen bewegen. Heeft alles bij elkaar wel 4 a 5 maanden geduurd.En ik heb er een paar lelijke lidtekens aan overgehouden.Ik dacht, dat moet ook anders kunnen.

Voor de andere hand ben ik, op advies van buren met positieve ervaringen, naar Bauland Kliniek gegaan.Een wereld van verschil.

Fijne prettige ontvangst. Geen drukke volle ongezellige wachtkamers, maar een aangename wachtruimte, met een prettige sfeer.En ook geen lange wachttijden, alles keurig volgens afspraak.

Ik ben geholpen door Dokter Derks. De persoonlijke en open benadering was heel aangenaam.Er werd uitgebreid de tijd genomen voor een goede uitleg.

De operatie is uitstekend verlopen.

Het voelde goed om de dag na de operatie gebeld te worden om te vragen hoe het ging.Ik heb heel weinig last gehad van pijn. De wonden zijn mooi genezen. En ik kon de vingers na twee weken al meer bewegen dan die van de andere hand na twee maanden.

Ook vond ik het prettig dat er na een aantal weken een controle was, bij de andere hand was dat niet het geval.

Wat ook gezegd moet worden is dat er nu, na twee maanden, helemaal geen lidtekens meer zichtbaar zijn.

Mevrouw Derks heeft de snedes aangebracht in de handnerven. Compliment!

Alles bij elkaar kijk ik heel positief terug op het geheel.Je bent hier cliënt in plaats van een patiënt.

Lees verder Inklappen