Bel voor meer informatie +31 (0) 48 546 06 20(lokaal tarief) 06-82761790

Home > Lipofilling borst

Ervaringen van Lipofilling borst

Kies een behandeling en bekijk de ervaringen die onze patiënten met Bauland hebben.

Flore 29 jaar jaar

Stel je wil heel graag een borstvergroting maar je ziet het niet zitten om protheses te laten implanteren in je lijf. Dan is lipofilling een prachtige oplossing!…

Stel je wil heel graag een borstvergroting maar je ziet het niet zitten om protheses te laten implanteren in je lijf. Dan is lipofilling een prachtige oplossing! Lees hieronder het interview met Flore (29) die voor deze natuurlijke behandeling koos. 

1. Waarom heb je een borstvergroting door middel van lipofilling uit laten voeren?

Ik had een kleine cupmaat, 75A en droeg altijd een voorgevormde BH met vulling om mijn borsten wat voller te laten lijken. Kleine borsten vind ik niet erg, integendeel het staat wel bij mijn lichaam omdat ik een fijne bouw heb. Maar ik wilde heel graag van die push-up bh’s af zodat het er natuurlijker uitziet en ook zonder BH of bijvoorbeeld in bikini wat vrouwelijker uitziet.

2. Heb je een bepaalde reden waarom je niet gekozen hebt voor een borstvergroting met protheses?

Ik weet dat de techniek van borstprotheses tegenwoordig heel erg goed is en het dicht in de buurt komt van echt. Maar voor mijn gevoel zit er dan toch iets in je lichaam wat er niet hoort. Daarnaast zag ik het niet zitten om zo’n lange herstelperiode te hebben. Vooral omdat ik het puur voor mezelf wilde doen en het liefst niemand uit mijn omgeving ervan op de hoogte wilde stellen. Waarschijnlijk zou ik nooit een borstvergroting hebben gedaan als lipofilling niet was uitgevonden.

3. Heb je lang getwijfeld om de operatie uit te laten voeren?

Helemaal niet, ik hoorde via een vriendin over deze behandeling en heb meteen een afspraak gemaakt.
Na het eerste consult was ik al overtuigd. Er wordt je duidelijk verteld wat je van de operatie kunt verwachten en dat je niet moet rekenen op 2 cupmaten groter. Dat wilde ik ook zeker niet dus voor mij was Lipofilling een hele mooie oplossing.
Wat echt een pluspunt is, is dat je zelf kunt bepalen op welke plaatsen je meer volume wilt. Wil je wat meer decollete bijvoorbeeld dan kan dat. Natuurlijk ga je wat googelen en stuit je op vragen. Zo vond ik het o.a. spannend of er geen deuken of grote littekens kwamen op de plekken waar vetweefsel wordt weggehaald. Op al deze vragen krijg ik een eerlijk en duidelijk antwoord.

4. Waarom heb je voor een kliniek gekozen boven een ziekenhuis?

Omdat ik bekend was met deze kliniek en het heel belangrijk vond om voor kwaliteit te kiezen. De kliniek is heel persoonlijk en je bent niet zomaar een nummertje. Je krijgt oprecht het gevoel dat de artsen samen met jou streven naar een optimaal resultaat.

5. Hoe is de operatie verlopen en wat vind je van het resultaat?

De operatie is goed verlopen en het resultaat is erg mooi geworden. Wat betreft pijn is het me 100% meegevallen. Het voelt de eerste dagen na de operatie alsof je te fanatiek hebt gesport en ik had een spierpijn-achtig gevoel in mijn benen en borsten.
Na 1 week kon ik gewoon weer naar mijn werk en niemand heeft er iets van gemerkt. Nu ben ik inmiddels een aantal weken verder en ben ik erg tevreden met het resultaat. Op iedere been waar bij mij het vetweefsel is weggehaald zitten slechts 3 kleine littekentjes van een halve cm breed. Mijn borsten zijn heel subtiel ongeveer 1 cup groter geworden en zijn mooier van vorm.

6. Is je Quality of Life verbeterd na deze operatie? (Ben je gelukkiger na deze operatie?)

Het belemmerde mij niet zo erg dat ik er minder gelukkiger door was maar ik ben nu wel heel trots op wat het is geworden en hoe vrouwelijk het eruit ziet. Het was geweldig om mezelf te trakteren op een nieuwe lingerie garderobe en al mijn push-up BH’s weg te kunnen doen!
Dus in dat opzicht ben ik dan toch misschien nóg gelukkiger geworden dan ik al was ;)

7. Zou je anderen ook een borstvergroting door middel van lipofilling aanraden?

Als je ook veel waarde hecht aan een natuurlijke manier en een subtiele vergroting dan zou ik het direct aanraden!

 

Lees verder Inklappen