Bel voor meer informatie +31 (0) 48 546 06 20(lokaal tarief) 06-82761790

Home > Facelift

Ervaringen van Facelift

Kies een behandeling en bekijk de ervaringen die onze patiënten met Bauland hebben.

Arianne

Dikke Tien In mei en juni tweemaal voorlichtingsgesprekken gehad met Dr. Fabre Dr. Fabre is een vriendelijke, rustige en kundige plastische chirurgie die je duidelijk…

Dikke Tien

In mei en juni tweemaal voorlichtingsgesprekken gehad met Dr. Fabre
Dr. Fabre is een vriendelijke, rustige en kundige plastische chirurgie die je duidelijk uitlegt wat het resultaat van de ingrepen gaat worden zodat je weet wat haalbaar is. In september was het dan zover, ik mocht komen voor een macslift, wenkbrauwlift en lipofilling van het gelaat. Ik persoonlijk heb voor deze ingrepen gekozen, in overleg met Dr. Fabre, omdat ik vond dat ik de laatste jaren er moe en uitgeblust uitzag.

De dag van de operatie ben ik zeer goed opgevangen door het operatieteam, zowel voor als na de operatie hebben ze de tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden en mij aandacht te geven. De dag na de operatie moest ik terug voor controle, ook hier werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Bauland Kliniek heeft ook een 24-uur service zodat je bij twijfel, pijn en spoed ze altijd kunt bellen. Gelukkig niet nodig gehad maar toch een veilig idee dat je altijd geholpen wordt. Na 7 weken op controle geweest bij Dr. Fabre.

Zowel hij als ik zijn zeer tevreden over het resultaat. Over 3 maanden nogmaals op controle. Ik geef Bauland Kliniek voor hun zorg, aandacht, professionaliteit en behandeling een dikke tien. Geen minpunten of aandachtspunten kunnen ontdekken en als ik in de toekomst opnieuw iets wil laten doen dan twijfel ik geen seconde maar dan ga ik zeker weer naar Bauland Kliniek en Dr. Fabre terug.
Hierbij wil ik het gehele team, die mijn operatie mogelijk heeft gemaakt, laten weten dat ik ze zeer dankbaar ben voor hun hulp voor, tijdens en na de operatie.

Met vriendelijke groet, Arianne

Lees verder Inklappen