Bel voor meer informatie +31 (0) 48 546 06 20(lokaal tarief) 06-82761790

Home > Ervaring buikwandcorrectie

behandelingen Ervaring buikwandcorrectie

Ervaring buikwandcorrectie

Door sanavisie • 10 February 2015

Hieronder leest u een ervaring over een Buikwandcorrectie bij Bauland Kliniek.

Veel te lang gewacht met een buikwandcorrectie.

Al jaren had ik de balen van mijn dikke buik. Lijnen hielp niet meer, mijn gezicht werd steeds smaller, maar mijn buik bleef. Vier keer per week sporten zorgde voor een goede conditie, maar het vetschort , boven op mijn goed getrainde buikspieren, bleef zitten. De enige mogelijkheid leek een buikwandcorrectie, maar vervelende ervaring met een narcose (30 jaar geleden) en de angst voor pijn hielden me tegen. Bovendien kon ik toch niet met een baan en 3 kleine kinderen een lange tijd uit de running zijn.

Op advies van een sportcollega toch de stap naar Mill genomen om een liposuctie te bespreken. Van Dr. Bauland begreep ik dat liposuctie een optie was, maar dat een echt mooie resultaat alleen door een buikwandcorrectie zou kunnen.

Uiteindelijk, met bibberende knieën, heb ik besloten er voor te gaan. Wat is me dat meegevallen. Ik heb nauwelijks pijn en helemaal geen last van de narcose gehad. Herstelperiode was veel korter dan verwacht. (de 5e dag na de operatie zat ik al weer in de bioscoop!) Een prachtig resultaat. Ik had dit veel eerder moeten doen.

Wilt u meer weten over een buikwandcorrectie? Lees dan hier meer.

behandelingen Ervaring buikwandcorrectie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *