Bel voor meer informatie +31 (0) 48 546 06 20 (lokaal tarief)

Home > Behandelingen > Quality-of-life > Personal training

Personal training

Frank van Meurs, het brein achter Frank Personal Training. Hij combineert kundigheid met Brabantse gezelligheid en weet hierdoor een ieder te motiveren tot een betere gezondheid.

Frank van Meurs

Frank van Meurs is gespecialiseerd in: - CrossFit Lvl2 - Master Kettlebell Instructor - Mylogenics Practitioner - (sport)voeding Regelmatig schrijft Frank voor ons Bauland Kliniekblog, hieronder een aantal artikelen van Frank. Kracht of conditietraining? Sporten voor ouderen deel 1. Sporten voor ouderen deel 2.

Wat is Personal Training?

“Leading the way to Well-being” Bij de vraag “Wat doe je/Wat doen jullie nou eigenlijk” dekt een term als Personal training en coaching de lading juist wel OF juist niet. Het is maar net hoe je het bekijkt. Wij denken meer dan dit te doen omdat wij een missie hebben: “Onze missie is het zelfstandig maken van mensen zodat zij ten alle tijden weten wat ze moeten doen om hun gezondheid te kunnen handhaven. Ons doel is mensen niet te vertellen WAT ze moeten doen. Nee belangrijker is mensen te leren HOE ze iets moeten doen, en nog belangrijker WAAROM ze iets moeten doen. Met het besef van WAAROM volgt ook begrip en kunde. En beide heb je nodig om jezelf als Holistic Atlete te ontwikkelen. Door dat mensen zelfstandig worden veranderen ze in inspirators. Hun omgeving groeit met ze mee!” Hoe we dit doen? Kom langs en kom ervaren!

Contact

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil je graag meer informatie neem dan rechtstreeks contact op met onze peronal trainer Frank van Meurs. Hieronder zijn contactgegevens: Frank_ptc@icloud.com +31 623147091 www.frankpersonaltraining.nl