Bel voor meer informatie +31 (0) 48 546 06 20 (lokaal tarief)

06-82761790

Home > Behandelingen > Quality-of-life

Quality-of-life

Bij Bauland Kliniek hanteren we de term Quality of Life. Hiermee bedoelen we dat het mogelijk is om zelf te bepalen hoe de kwaliteit van je leven is. De medewerkers van Bauland Kliniek zien het als hun missie om je daarbij te helpen.

 

Quality of Life

Quality of Life wordt bepaald door de balans tussen de verschillende elementen van je leven. Bij Bauland Kliniek geloven we dat je gelukkiger bent als je in balans bent.

Quality of life curve

Veel mensen zien onbewust hun leven als de volgende grafiek. Horizontaal staat de leeftijd en verticaal de Quality of Life. Bij Bauland Kliniek zijn we ervan overtuigd dat op iedere leeftijd een hoger niveau haalbaar is. En dat is dubbel waar als je boven de dertig of de veertig bent. En driedubbel waar als je boven de zestig of zeventig bent. Een combinatie van sporten, goede voeding, juiste verzorging, ontspanning en mind-set helpen je om jouw eigen curve te verhogen. Binnen Bauland Kliniek werkt een team van gerenommeerde artsen samen met huidtherapeuten, internisten en andere persoonlijk begeleiders, zoals personal traininers en voedingsdeskunidigen. We staan voor verantwoorde medische zorg met respect voor de balans tussen innerlijk en uiterlijk. Dat is en blijft maatwerk, met veel persoonlijke aandacht.

Wetenschappelijk verantwoord

De Bauland Kliniek Quality of life programma’s zijn ontwikkeld door deskundige professionals die gebruik maken van de nieuwste wetenschappelijke kennis.