Bel voor meer informatie +31 (0) 48 546 06 20 (lokaal tarief)

06-82761790

Home > Behandelingen > Prijslijst

Prijslijst

Hieronder treft u onze prijslijst. Vermeldt in de prijslijst staan alle tarieven inclusief belasting, toeslagen en het gebruik van de Bauland Kliniek voorzieningen. Direct duidelijke prijzen, zodat u in één oogopslag de totaalprijs van uw behandeling kunt zien. U kunt rekenen op een uitstekende verzorging, zonder onverwachte kosten!

Prijslijst

       
Voor het openen van een pdf bestand moet het programma Adobe Reader op uw computer zijn geïnstalleerd. U kunt hier klikken om het programma gratis te downloaden.

Betaalwijze

Mocht uw (aangevraagde) ingreep niet voor vergoeding door uw zorgverzekeraar in aanmerking komen dan brengt Bauland Kliniek de kosten voor de behandeling bij u in rekening. Hiervoor krijgt u per mail een factuur toegestuurd die u uiterlijk twee weken voor de behandeling dient te betalen. Op afspraak kunt u deze nota ook contant betalen of pinnen. Let u bij pinnen echter op, een aantal banken hanteert namelijk een maximum bedrag dat per dag of week gepind kan worden. Houd hier rekening mee wanneer u een groot bedrag dient te pinnen. Neem bij twijfel contact op met uw bank. Indien u twee weken voor de operatie niet het volledige bedrag heeft voldaan, zien wij ons genoodzaakt om uw ingreep te annuleren.

Betaal uw behandeling achteraf in termijnen

Een investering in je Quality of Life kan nu ook in termijnen. Bauland Kliniek heeft in Meeùs een betrouwbare en gespecialiseerde partner gevonden in financiële oplossingen voor cosmetische operaties. Meeùs, één van de grotere financiële dienstverleners van Nederland, is een specialist in het vinden van een oplossing om één of meerdere behandelingen achteraf, per maand betalen. Uw financieringsaanvraag  wordt voorgelegd aan verschillende maatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van een passende offerte met één van de meest gunstige tarieven van Nederland. Zoals service en kwaliteit bij Bauland Kliniek centraal staan, zo mag u vertrouwen op de kwaliteit en deskundigheid van Meeùs. Klik op onderstaand logo voor een aanvraag Sanavisie Bodyclinic behoudt zich het recht voor genoemde tarieven op enig moment te wijzigen. Bevestigde tarieven voor overeengekomen behandelingen zijn van prijswijzigingen uitgesloten.

Passantentarieven

De overheid wil voor een klein deel van de verzekerde zorg (het zogenaamde B-segment), vrije onderhandelingen tussen zorgaanbieder en zorgverzekeraar. In het geval er geen overeenkomst tussen aanbieder en verzekeraar ontstaat mag de aanbieder, in dit geval dus Sanavisie Bodyclinic, zelf de tarieven vaststellen: de passantentarieven. Zie hiervoor de (verplichte) publicatie van deze tarieven van 2016 en 2017 . Let wel: het betreft alleen het B-segment.