Bel voor meer informatie +31 (0) 48 546 06 20 (lokaal tarief)

06-82761790

Home > Behandelingen > Permanente Make-up

Permanente Make-up

Permanente make-up is dé manier om je wenkbrauwen, eyeliner of lipcontour er altijd perfect verzorgd uit te laten zien. U ziet er stralend uit op elk moment van de dag. Deze methode is een perfecte aanvulling bij bijvoorbeeld een ooglidcorrectie, de finishing touch! 

Algemeen

Het aanbrengen van permanente make-up is een vak apart. De specialiste moet secuur zijn, maar ook gevoel voor vorm hebben en zien wat bij u als persoon past. Vertrouw deze ambachtelijke techniek rustig aan ons toe. Wij hebben een gespecialiseerd team in dienst dat al jarenlang ervaring heeft opgedaan. Zij voldoen aan de strengste eisen, zijn GGD-gecertificeerd en volgen regelmatig bijscholing om altijd de nieuwste technieken in te kunnen zetten. 

Mogelijkheden 

Wenkbrauwen 

Wenkbrauwen maken´ uw gezicht. Door het intekenen kunnen we u al laten zien wat dit voor een verschil maakt. Wij creëren geen wenkbrauw die in de mode is, maar een wenkbrauw die bij uw gezicht past en die is aangepast aan uw botstructuur. U krijgt een natuurlijke uitstraling en wordt nog mooier dan u al bent. Dunne, onregelmatige of ‘hangende’ wenkbrauwen kunnen perfect worden gecorrigeerd. Het geeft zelfs een optische lifting van het gezicht. Zelfs als u helemaal geen wenkbrauwen meer heeft, is het een prachtige methode. 

Hairstroke-techniek 

De hairstroke-techniek is een techniek waarbij de wenkbrauw haartje voor haartje wordt opgebouwd met een pigment dat als een echt haartje wordt ingetekend. Flinterdun, waarbij het effect 3-dimensionaal is, en super echt lijkt. 

Schaduwtechniek 

Hierbij wordt de wenkbrauwlijn in geschaduwd waar de al dan niet aanwezige haartjes mooi natuurlijk invallen. Dus geen gekleurde blokken. 

Eyeliners 

Permanente make-up laat bij iedereen de ogen meer spreken, of je nu 20 of 80 jaar oud bent. Een eyeliner wordt altijd opgebouwd vanuit de wimperlijn, dus waar de wimpers uit de huid komen. Afhankelijk van de wensen en de stand van de ogen kan die van smal naar breed gemaakt worden. Wij adviseren bij iedereen de boven- en onder-eyeliner, ook als iemand niet gewend is de bovenkant te tekenen. Het geeft namelijk een hele open blik. Laat u vrijblijvend informeren. 

Lipliners 

Deze techniek is subliem om een mond vol en strak te maken. U moet dan niet denken aan een opvallend lijntje om de mond, maar aan een subtiel aangezette tint om de lippen die ze een egale, gelijke en frisse look geven. Het is vaak mooier om voor full lips te kiezen, waarbij we in de lippen ook inkleuren. 

Contact 

Maak vrijblijvend een afspraak bij de huidtherapeute van Bauland Kliniek, Melanie van Kol. Bel (0485)460620 of vul ons contactformulier in.

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?

Met een flinterdunne, steriele naald wordt een speciaal pigment net onder het huidoppervlak aangebracht. Uiteraard is dit volkomen veilig. Anders dan bij een tatoeage – die levenslang zichtbaar blijft en veel harder overkomt – vervaagt permanente make-up langzaam. Gemiddeld blijft de pigmentatie 1 tot 5 jaar mooi. 

Kosten Permanente Make-up

De kosten van permanente make-up zijn al vanaf €239,-. Klik hier voor het volledige prijsoverzicht.