Bel voor meer informatie +31 (0) 48 546 06 20(lokaal tarief) 06-82761790

Home > 4 redenen om een ooglift uit te laten voeren

4 redenen om een ooglift uit te laten voeren

Door Anke Kerkhof • 6 October 2015

Een ooglift is een veel uitgevoerde operatie, maar waarom zou je dit uit laten voeren? Hieronder 4 goede redenen om deze ingreep eens te overwegen:

1. Vermoeide uitstraling verdwijnt na een ooglift

Een huidoverschot van de bovenoogleden zorgt voor een vermoeide uitstraling. Hierdoor zie je er ouder uit dan dat je daadwerkelijk bent. Dit overschot kan extreme vormen aannemen, in sommige gevallen belemmeren de bovenoogleden je zicht, je spreekt dan over een gezichtsveldbeperking. Een ooglift kan hiervoor uitkomst bieden! Bij een ooglift zal de plastisch chirurg het overtollige huidoverschot verwijderen zodat u er weer jonger en frisser uit ziet.

2. Ooglift helpt tegen hoofdpijnklachten

Wat vaak gepaard gaat met de vermoede uitstraling zijn hoofdpijnklachten. Gedurende de hele dag zal je ongemerkt met je voorhoofd proberen je oogleden te liften. Je kunt je voorstellen dat je op het einde van dag hoofdpijnklachten ontwikkeld. Na een ooglift zal je niet meer de hele dag proberen je ogen op te tillen, dit geeft ontspanning en dus minder hoofdpijn.
Als aanvullende behandeling zou je eens Botox kunnen overwegen, dit ontspant de frons- en voorhoofdspieren zodat je ook minder last hebt van hoofdpijnklachten, en uiteindelijk ook minder rimpels.

3. Make-up blijft weer netjes zitten

Hoe irritant! Elke ochtend maak je je ogen netjes op, maar na een uurtje begint het al, de make-up verdwijnt in de plooi van je bovenooglid. Op een gegeven moment weiger je nog om je ogen mooi op te maken, want aan het einde van de dag ziet het er toch niet meer mooi uit. Na een ooglift ben je van dit probleem verlost! Het overtollige huidoverschot is verdwenen, en je make-up blijft weer netjes de hele dag zitten.

4. Direct zichtbaar effect

‘Dat had ik veel eerder moeten doen!’ Is de zin die we bijna dagelijks te horen krijgen nadat iemand een ooglidcorrectie heeft laten uitvoeren. Direct na de operatie zie je het verschil al! De eerste week zullen de oogleden nog wat gezwollen zijn en soms ook nog wat blauw. Advies is dan ook om goed te koelen na de ingreep. Na 1 week worden de hechtingen verwijderd en zal de zwelling en blauwverkleuring snel afnemen. Het is een enorm effectieve ingreep waarbij men direct het grote verschil ervaart.

Ik wil ook een ooglift!!

Bij Bauland Kliniek worden er dagelijks vele ooglidcorrecties uitgevoerd door onze plastisch chirurgen. De kosten zijn 995 euro, dat is inclusief de consulten, verdoving, koelbril en alle nazorg die er nodig is.
Heb je na het lezen van dit blog nog vragen of wil je ook graag een ooglift uit laten voeren? Neem dan zonder aarzelen contact met ons op via 0485-460620 of vul het contactformulier in op onze site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *